Gengigel први запчиња
20 ml

Gengigel први запчиња

При никнување и паѓање на забите
Клинички докажано дејство

Gengigel први запчиња

При никнување и паѓање на забите
Клинички докажано дејство
Начин на употреба

Слој од гелот рамномерно втријте го на непцата, 3 до 6 пати на ден, односно по потреба. Гелот се лепи на непцата и забите и делува долготрајно.

За продолжено чувство на ублажување на болката се препорачува нанесување на гелот после оброк или пред спиење. 

Состав

Главна состојка: Sodium Hyaluronate 0,54%

Други состојки: Aqua, PEG 400, Xylitol, Polyvinyl Alcohol, Cellulose Gum, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, PVP, PVM/MA copolymer, VP/Eicosene Copolymer, Glyceryl Laurate, Polycarbophil, Sodium Saccarinate, Monobasic sodium phosphate, Choline alfoscerate, Trisodium phosphate dodecahydrate, Sodium Lactate, Disodium EDTA, Lactic Acid, Sodium Hydroxide.

Упатствa

Gengigel помага во зараснување на оштетените непца, ја намалува болката и ги отстранува афтите

Насмевката не се плаќа, а може чудесно да влијае на луѓето околу нас и на нас самите. Да се погрижиме за беспрекорна насмевка!

Други производи од Gengigel

Прелистајте ја палетата производи за орална нега и изберете свои.

Достапно во аптеките и специјализираните продавници.

Пред употреба внимателно да се прочита упатството за употреба. За информации за индикации, мерки на претпазливост и несакани ефекти на медицинскиот препарат посоветувајте се со лекар или фармацевт.

Gengigel
close