Совети од специјалист

Најдоцна

Здравјето на усната празнина за уникатен бакнеж

Со цел да се подигне свеста за важноста на здравјето на усната празнина, во месец март се одбележува Светскиот ден на оралното здравје.

ПОВЕЌЕ

Одберете тема

Нарачајте бесплатен примерок

Пополнете ја кратката анкета и нарачајте бесплатен примерок кој ние ќе Ви го пратиме по пошта на Вашата адреса.

НАРАЧАЈТЕ ПРИМЕРОК

Нашите експерти

Доц. Д-р. Петер Солар

Доц. Д-р. Петер Солар

Уршка Вајдич, Д-р. дент. мед.

Уршка Вајдич, Д-р. дент. мед.

Нина Фридрих, м-р. фарм

Нина Фридрих, м-р. фарм

Мирјам Шкорјанц, дипл. орал. хиг.

Мирјам Шкорјанц, дипл. орал. хиг.

Ана Темељотов, м-р. фарм.

Ана Темељотов, м-р. фарм.

Сара Крамбергер, м-р. хем.

Сара Крамбергер, м-р. хем.

Проф. Д-р. Вања Вучиќевич Борас, Д-р. дент. мед.

Проф. Д-р. Вања Вучиќевич Борас, Д-р. дент. мед.

Тимот на Gengigel

Тимот на Gengigel

Мислење на корисниците

Производи од линијата Gengigel

Разгледајте го богатиот избор на производи и одберете го својот Gengigel.

Достапно во аптеките и специјализираните продавници.

Пред употреба внимателно да се прочита упатството за употреба. За информации за индикации, мерки на претпазливост и несакани ефекти на медицинскиот препарат посоветувајте се со лекар или фармацевт.

Gengigel
close