СЕ ГРИЖИ
ЗА ВАШИТЕ
НЕПЦА

Gengigel помага во зараснување и ја забрзува регенерацијата на непцата, ја намалува болката и клинички е докажано ефикасен во спречување и отстранување на пародонталните болести.

Ги лекува непцата кои крварат

Ги лекува непцата
кои крварат

Ја намалува болката

Ја намалува
болката

Отстранува афти

Отстранува
афти

Izdelki Gengigel

Мислење на корисниците

Насмевката не се плаќа, а може чудесно да влијае на луѓето околу нас и на нас самите. Да се погрижиме за беспрекорна насмевка!

Проблеми во усната празнина

Производи од линијата Gengigel

Разгледајте го богатиот избор на производи и одберете го својот Gengigel.

Совети од стручни лица

Izdelki Gengigel

Достапно во аптеките и специјализираните продавници. Пред употреба внимателно да се прочита упатството за употреба.

За информации за индикации, мерки на претпазливост и несакани ефекти на медицинскиот препарат посоветувајте се со лекар или фармацевт.

Gengigel
close