Vnetje dlesni in parodontitis

 Доц. Д-р. Петер Солар

Доц. Д-р. Петер Солар

Vsaka krvavitev dlesni ni nujno znak parodontitisa.
Izdelki Gengigel

Достапно во аптеките и специјализираните продавници. Пред употреба внимателно да се прочита упатството за употреба.

За информации за индикации, мерки на претпазливост и несакани ефекти на медицинскиот препарат посоветувајте се со лекар или фармацевт.

Gengigel
close